Mouseover to see the before image:

This cottage entry was redesigned to withstand the elements in Central MA

awningThe owners of this charming cottage home requested a front entry that could withstand the elements, and provide a secure roof that would prevent rain and snow from collecting on its pitched gable. The new sheltered entry blends well with the existing house, and appears as if it were part of the original design.


Mouseover to see the during image:

Copper sheathing was used to help solidify the cottage entrance in Central Massachusetts

duringThe updated front entry was covered with copper sheathing and roof flashing to ensure many years of lasting quality and wear.


Mouseover to see the before image:

The finished product is more secure and appealing in this Massachusetts Cottage restoration.

latticefrontThe new covered entry provides shelter and security for the owners of this picture-perfect home.